+31 (0)43 352 6662
sales(at)neocooper.com
CINCHSEAL

Uw besparingen

Bespaar tot wel 90% op onderhoud, tot 10% op productiekosten, en afhankelijk van de sector tot 20% op capital expenditures en tot wel 50% op reinigingskosten.
CONTACTEZ-NOUS
Onderhoud
90%
Reinigingskosten
50%
Productiekosten
10%
Capital Expenditures
20%
Tijdsbesparing tov. stopbuspakkingen
99%

Voordelen zat op alle aspecten

Een hele reeks aan problemen in een keer opgelost.

DUURZAAM

Door het gebruik van 316 en 304 rvs of geëloxeerd aluminium heeft de behuizing de zelfde levensduur als de machine. De interne onderdelen van PTFE en silicone dichten de machine tot 5 jaar af in veeleisende omstandigheden en kunnen gemakkelijk met een deelbare repair kit worden vervangen

VOLKOMEN HYGIënisch

Omdat de silicone elastomeer niet kan uitvlokken of breken, wordt elke vorm van besmetting of contaminatie van het product voorkomen. Het hygiënische design voldoet aan de hoogste sanitaire standaards en garandeerd productveiligheid.
Onze seals zijn USDA, FDA en EC1935/2004 gekeurd.

ONDERHOUDSVRIJ

CinchSeal dichtingen stellen zichzelf af met en sperlucht en benodigen geen onderhoud. De sperlucht zorgt ook voor een constante tegendruk die op de PTFE dichtschijven werkt. De dynamische eigenschap van de dichtingen elimineert lekkages zelfs bij snelle wissel van temperatuur of druk. 

SPLIT SEAL DESIGN

Door het deelbare split seal design, waarbij de onderdelen uit twee helften bestaan, kunnen CinchSeal dichtingen aan bestaande machines geinstalleerd worden zonder demontage van lagers en aandrijving. Dit bespaart veel tijd en kosten bij de montage en reparatie.

NOOIT MEER EEN AS OP LATEN SPUITEN

Door de werkwijze van CinchSeal dichtingen onstaat er geen enkele slijtage aan as of machine. De as wordt door de elastomeer beschermt en ook uw lagers gaan veel langer mee. Dit resulteerd in minder Capital Expenditures voor dure herstelwerken van assen en lagers. 

WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U DAT BENT

Wij zijn er altijd voor onze klanten, en u kunt van ons een persoonlijke service verwachten die u vertrouwen geeft, wij bieden namelijk niet alleen een uitstekend product, maar ook de service die daarbij hoort. Overtuig u zelf en neem contact op.

Zij gingen u al voor

Bekijk de werkwijze

In deze video kunt u precies zien hoe onze dichtingen werken
en hoe wij uw productie kunnen verbeteren.
CONTACTEZ-NOUS