+31 (0)43 352 6662
sales(at)neocooper.com
Cinchseal

DE NIEUWE GENERATIE MECHANISCHE DICHTINGEN

Uw besparingen

Bespaar met CinchSeal tot wel 90% op onderhoud, tot 10% op productiekosten, en afhankelijk van de sector tot 20% op capital expenditures en tot wel 50% op reinigingskosten.
Onderhoud
90%
Reinigingskosten
50%
Productiekosten
10%
Capital Expenditures
20%
Tijdsbesparing tov. stopbuspakkingen
99%

Voordelen op ieder gebied

DUURZAAM

Door het gebruik van 316 en 304 rvs of geëloxeerd aluminium heeft de behuizing de zelfde levensduur als de machine. De interne onderdelen van PTFE en silicone dichten de machine tot 5 jaar af in veeleisende omstandigheden en kunnen snel en eenvoudig met een deelbare repair kit worden vervangen.

VOLKOMEN HYGIENISCH

Omdat de silicone elastomeer niet kan uitvlokken of breken, wordt elke vorm van besmetting of contaminatie van het product voorkomen. Het hygiënische design voldoet aan de hoogste sanitaire standaards en garandeerd productveiligheid.
Onze seals zijn USDA, FDA en EC1935/2004 gekeurd.

ONDERHOUDSVIJ

CinchSeal dichtingen stellen zichzelf af met en sperlucht, en benodigen geen onderhoud. De sperlucht zorgt ook voor een constante tegendruk die op de PTFE dichtschijven werkt. De dynamische eigenschap van de dichtingen elimineert lekkages zelfs bij snelle wissel van temperatuur of druk.

NOOIT MEER EEN AS OP SPUITEN

Door de werkwijze van CinchSeal dichtingen onstaat er geen enkele slijtage aan as of machine. De as wordt door de elastomeer beschermt en ook uw lagers gaan veel langer mee. Dit resulteerd in minder Capital Expenditures voor dure herstelwerken van assen en lagers.

SPLIT SEAL DESIGN

Door het deelbare split seal design, waarbij de onderdelen uit twee helften bestaan, kunnen CinchSeal dichtingen aan bestaande machines geinstalleerd worden zonder demontage van lagers en aandrijving. Dit bespaart veel tijd en kosten bij de montage en reparatie.

WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U DAT BENT

Wij zijn er altijd voor onze klanten, en u kunt van ons een persoonlijke service verwachten die u vertrouwen geeft, wij bieden namelijk niet alleen een uitstekend product, maar ook de service die daarbij hoort. Overtuig u zelf en neem contact op!

Bekijk de werkwijze

In deze video kunt u precies zien hoe onze dichtingen werken, en wat de voordelen tegenover andere systemen zijn.

Vraag een offerte aan

  Neem contact op

  Probeer zo veel mogelijk informatie over de toepassing door de geven, hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen!
  E-mail:
  Sales(at)neocooper.com
  Phone:
  +31 (0)43 352 6662
  Address:
  Snellius 1, unit A8
  6422RM Heerlen
  Nederland
  envelope