+31 (0)43 352 6662
sales(at)neocooper.com

De nieuwe generatie van mechanische dichtingen

Bespaar tot wel 90% op onderhoud, en 10% op productiekosten 

Zaken moeten draaien.

Wij begrijpen heel goed dat voor onze klanten productieverlies een enorm dure toestand is.
Niemand wil zijn machines een paar uur stil hebben staan voor onderhoud dat te voorkomen is.
CinchSeal biedt hiervoor de oplossing.
Een binnenwerk is al binnen een half uur vervangen, en daarna kan de seal tot wel 5 jaar probleemloos draaien. Nooit meer maandelijks productie moeten stoppen voor onderhoud aan de dichting, nooit meer een as volledig moeten laten opspuiten omdat hij versleten is.

GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN

Door het split-seal design zijn onze dichtingen gemakkelijk te monteren, en kan het binnenwerk binnen een half uur worden vervangen.


DUURZAAM

Bespaar tot wel 10% op productiekosten, en verminder energiekosten met wel 30%. Ook wordt de levensduur van de aandrijving verlengd.

ONDERHOUDSVRIJ

Tot wel 5 jaar onderhoudsvrij draaien, en daarna binnen een uur weer door. Dat is hoe het hoort.NOOIT MEER EEN AS OP LATEN SPUITEN

Als een as te lang tegen een statische dichting heeft gedraaid slijt deze, en moet na een aantal jaar worden opgespoten. Als het productieverlies, de kosten van het opspuiten zelf en alle andere bijkomende kosten worden berekend is dit geen klein bedrag. Door ons seal design zal de seal de as nooit verslijten, en ligt dit probleem volledig in het verleden

VOLLEDIG HYGIËNISCH

Door het hygiënisch design is CinchSeal een uitstekende toepassing voor de voedingsindustrie. Productcontaminatie volledig elimineren, en de zaak gewoon laten draaien zoals het hoort. Onze seals zijn USDA, FDA en EC1935/2004 gekeurd.

WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U DAT BENT

Wij vinden altijd wel een passende oplossing, en hebben al talloze klanten, groot of klein kunnen helpen. Wij bieden niet alleen een uitstekend product, maar ook een persoonlijke service.
NEEM CONTACT OP